2011 Tsjechië: Bilá Třemešná

 

Wintersport, opnieuw in Tsjechië

maan 10

Vorig jaar met de terugreis uit Hotel Pod Zvičinou hadden we het er al over dat het waarschijnlijk heel leuk zou zijn om met de kinderen en kleinkinderen een weekje naar Tsjechië te gaan om te wintersporten. In het 3e kwartaal van 2010 is het dan ook werkelijk afgesproken met de kinderen: Gemma, Ria en Lucia gaan langlaufen, alle anderen binden de skilatten onder. Dat werd ook zo door gegeven aan gastvrouw Nancy, die weer terug meldde dat we heel welkom waren in de voorjaarsvakantie.
Tja, en dan begint het geduldige wachten tot het eindelijk zover is dat we mogen afreizen. Maar eerst moest nog worden uitgedacht hoe we richting Tsjechië zouden reizen. Eelco en Chantal gingen met het vliegtuig, de anderen met de auto. Gemma nam enige bagage van Eelco en Chantal mee, zodat ze niet al teveel hoefden te sjouwen onderweg. Gemma, Sander en Bas in één auto, Rob, Nova en Viggo kregen gezelschap van Maarten en Nynke, en ook de senioren deelden een auto. De voorjaarsvakantie liep van 19 t/m 26 februari, dus de 19e al vroeg op pad en de 26e weer laat thuis. Tweemaal circa 1.000 km rijden, een lange reis. De bijzonderheden lees en zie je op de andere pagina’s.
De algemene conclusie: Het was een heerlijke, inspannende en ontspannen vakantie met nauwelijks dissonanten. Ria en Sander elk een pols gebroken, niet heel leuk, maar het is niet anders. Verder liep alles op rolletjes en hebben we genoten van een super weekje !!!

DagDatumVanNaar
Zaterdagfebruari 19LisseBílá Třemešná
Zondagfebruari 20Ski lessen
Maandagfebruari 21Geitenweitje
Dinsdagfebruari 22De berg af
Woensdagfebruari 23Het wordt al wat
Donderdagfebruari 24Latente talenten
Vrijdagfebruari 25Laatste afdalingen
Zaterdagfebruari 26Bílá TřemešnáLisse