2011 Tsjechië: Bilá Třemešná

 
Wintersport, opnieuw in Tsjechië

maan 10

Vorig jaar met de terugreis uit Hotel Pod Zvičinou hadden we het er al over dat het waarschijnlijk heel leuk zou zijn om met de kinderen en kleinkinderen een weekje naar Tsjechië te gaan om te wintersporten. In het 3e kwartaal van 2010 is het dan ook werkelijk afgesproken met de kinderen: Gemma, Ria en Lucia gaan langlaufen, alle anderen binden de skilatten onder. Dat werd ook zo door gegeven aan gastvrouw Nancy, die weer terug meldde dat we heel welkom waren in de voorjaarsvakantie.

Tja, en dan begint het geduldige wachten tot het eindelijk zover is dat we mogen afreizen. Maar eerst moest nog worden uitgedacht hoe we richting Tsjechië zouden reizen. Eelco en Chantal gingen met het vliegtuig, de anderen met de auto. Gemma nam enige bagage van Eelco en Chantal mee, zodat ze niet al teveel hoefden te sjouwen onderweg. Gemma, Sander en Bas in één auto, Rob, Nova en Viggo kregen gezelschap van Maarten en Nynke, en ook de senioren deelden een auto. De voorjaarsvakantie liep van 19 t/m 26 februari, dus de 19e al vroeg op pad en de 26e weer laat thuis. Tweemaal circa 1.000 km rijden, een lange reis. De bijzonderheden lees en zie je op de andere pagina’s.

De algemene conclusie: Het was een heerlijke, inspannende en ontspannen vakantie met nauwelijks dissonanten. Ria en Sander elk een pols gebroken, niet heel leuk, maar het is niet anders. Verder liep alles op rolletjes en hebben we genoten van een super weekje !!!

.

 Dag  Datum  Van  Naar
 Zaterdag  februari 19  Lisse Bílá Třemešná
 Zondag  februari 20  Ski lessen  
 Maandag  februari 21  Geitenweitje  
 Dinsdag  februari 22  De berg af  
 Woensdag  februari 23  Het wordt al wat  
 Donderdag  februari 24  Latente talenten  
 Vrijdag  februari 25  Laatste afdalingen  
 Zaterdag  februari 26  Bílá Třemešná  Lisse