1996 Tsjechië: Praag

 

Het Paasweekend leent zich uitstekend om een stedentrip te maken. Enerzijds is de koude periode normaal gesproken voorbij, anderzijds is het nog niet te warm om door een stad te drentelen, de mooie taferelen te zien, de lente op te snuiven en vooral lekker kuieren langs allerlei bezienswaardigheden.
Nadat we vorig jaar in Berlijn zijn geweest, gaan we ditmaal naar de Tsjechische hoofdstad Praag. We hebben een hotel aan de buitenkant van de stad (hotel Kosic), vanwaar we met de bus naar de stad en terug reden.
Het verhaal is verder niet opgetekend, maar naast een weekend waarin we veel nieuws hebben gezien, was het ook nog eens heel erg gezellig.

De hoofdvakantie was dit jaar een luxe fietstocht langs hotels. Die vakantie is letterlijk in het water gevallen. Twee volledige dagen regen en drie met vele, vele buien. We hebben alle dagtochten uitgereden, maar het is de laatste maal dat we op deze wijze fietsend door Nederland zijn gegaan. Van deze vakantie hebben we noch een verslag, noch foto’s gemaakt…..